До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендая, Енн Гетевей і Пріянка Чопра на презентації нової колекці Bulgari у Венеції

Вчора у Венеції пройшла презентація нової колекції ювелірних прикрас Bulgari, яку традиційно відвідали зірки А-списку. Зендая, Енн Гетевей і Пріянка Чопра, кожна з яких є амбасадоркою ювелірного бренду, позували разом на червоній доріжці в нових образах. Разом зірки виглядали як ідеальний варіант для фільму про пограбування, у центрі якого — три заможні жінки з суспільства. Для урочистого заходу Зендая обрала оксамитову сукню Richard Quinn з глибоким декольте та спідницею "риб’ячий хвіст". Кутюрне вбрання нагадувало чорно-білі зображення Елізабет Тейлор або Дороті Дендрідж у період їх розквіту. Зендая підсилила драматичну сукню за допомогою ефектної прикраси, одягнувши велике намисто Bulgari із звивистою змією та жовтими діамантами в центрі. Зірка відвідала подію бренду разом зі своїм давнім стилістом Лоу Роучем.

Пріянка Чопра, Енн Гетевей і Зендая
Пріянка Чопра, Енн Гетевей і Зендая

Реклама

Енн Гетевей, ще одна зірка червоної доріжки, позувала у блискучій сукні Versace з лелітками в відтінках дорогоцінних металів з плавним ефектом омбре. Згодом вона додала капюшон до свого ефектного виходу. Вбрання також було прикрашене глибоким вирізом біля стегна, завдяки чому можна було побачити пару сріблястих туфель на платформі. Зірка доповнила свій вихід яскраво-рожевими коштовностями Bulgari, а саме інкрустованим діамантами ланцюжком із п’ятьма підвісками, що тримали блискучі червоні дорогоцінні камені.

Зенадвя у Richard Quinn
Зенадвя у Richard Quinn

Енн Гетевей у Versace
Енн Гетевей у Versace

Пріянка Чопра не менш ефектно з'явилася на червоному хіднику. Вона відвідала захід у червоному вбранні, створеному на основі образу з кутюрної колекції Miss Sohee весна-літо 2023. Комплект складався з короткого топу з відкритими плечима з довгими рукавами та ефектної максіспідниці з драпіровками і квітковими прикрасами з леліток по центру. Чопра обрала діамантове кольє з різнокольоровими підвісками з дорогоцінних каменів з колекції Bulgari.

Прінка Чопра у Miss Sohee
Прінка Чопра у Miss Sohee

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.