До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити будуарний стиль: показують Гейлі Бібер і Кендалл Дженнер

Гейлі Бібер точно знає, як привернути увагу до себе. Так, цими вихідними вона відвідала день народження своєї подруги Лорі Гарві в компанії Джастіна Бібера та КендаллДженнер, з'явившись у будуарному вбранні, яке є великим трендом 2023 року. Гейлі вибрала сексуальну мінісукнюAlexandreVauthier з кутюрної колекції осінь-зима 2022/2023, яка була прикрашена вирізами з боків і безліччю бантів на передній частині сукні. Завершальними деталями стали прозорі чорні панчохи та туфлі з гострим носком.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Реклама

Прозорість – один із головних модних трендів початку 2023 року. Після Ріти Ори (яка популяризовала цей тренд на червоній доріжці), Кейт Мосс чи навіть Белли Гадід настала черга Гейлі Бібер і КендаллДженнер показати, як вписати будуарну естетику у свій стиль цього року. Якщо Гейлі обрала делікатне мереживо і провокативну довжину міні, то Кендалл пішла іншим шляхом. Вона зробила ставку на прозорість і елегантний силует – нову версію маленької чорної сукні LudovicdeSaintSernin. Сексуальний образ з відкритими плечима був підсилений квітковою прикрасою на шиї.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.