До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найкращі спільні виходи Джастіна і Гейлі Біберів

Відтоді, як Гейлі та Джастін Бібери одружилися 2019 року, вони незліченну кількість разів зʼявлялися разом на червоних доріжках, демонструючи чудові парні виходи — від Met Gala до Grammy. Однак за їхніми streetstyle-образами не менш цікаво спостерігати. Незважаючи на різні особисті стилі — Гейлі часто робить ставку на витончений гламур, обираючи образи з колекції Saint Laurent , тоді як її чоловік носить мішкуваті трикотажні речі, широкі джинси, обʼємні бомбери в парі зі сонцезахисними окулярами незвичайних форм для створення ефекту гранжу 1990-х, який схвалив би Курт Кобейн, вони завжди вдягнені синхронно.

Джастін і Гейлі Бібери
Джастін і Гейлі Бібери

Реклама

Їхня спільна звичка поєднувати елементи вуличного стилю з дорогоцінними речами показує, що повсякденні виходи пари є одними з найпривабливіших. Чи то верхній одяг у Нью-Йорку, чи то вбрання для вечері в Лос-Анджелесі, Бібери виглядають завжди найкраще, коли проводять час разом. Vogue.ua зібрав найкращі спільні виходи Джастіна і Гейлі Біберів за останній час.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.