До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Євгенія вперше показала обличчя сина

З 2 по 5 червня у Великій Британії святкували платиновий ювілей правління королеви Єлизавети II. З цієї нагоди до Букінгемського палацу приїхали майже всі члени монаршої родини. Зокрема, до урочистих заходів також долучилася принцеса Євгенія, онука Її Величності та донька принца Ендрю. На святкування вона прибула разом із чоловіком Джеком Бруксбенком і сином Августом. Євгенія поділилася серією знімків в Instagram і вперше показала підписникам обличчя сина, яке вона раніше ховала від камери. Тепер відомо, що в правнука Єлизавети II світле волосся та великі блакитні очі. Він разом з батьками уважно спостерігав за дійством, яке відбувалося на подвір’ї Букінгемського палацу.

Джек Бруксбенк із сином Августом

"Концерт з нагоди платинового ювілею був просто неймовірним. Усім учасникам та організаторам, які зробили його неперевершеним для всіх нас, ДЯКУЮ. Ви змусили нас усіх пишатися", — написала принцеса.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.