До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Порція натхнення: 10 осінніх образів королеви Летиції

Королева Летиція — незаперечна ікона стилю, яка своїм прикладом демонструє, який мати водночас офіційний і ненудний вигляд, як поєднувати масмаркет і люкс, як інтерпретувати сучасні тренди та поєднувати їх з класикою.

Королева Летиція

Останні кілька тижнів у Летиції були дуже активними — вона встигла взяти участь у святкуванні Національного дня Іспанії, відвідала королівську академію в Мадриді та разом із чоловіком завітала з офіційним візитом до Німеччини. За цей час шанувальники могли побачити безліч її образів, які справді цікаво розглядати. Так, іспанська королева не побоялася додати до свого гардероба гостромодний неоново-рожевий відтінок, який врівноважила бежевою класикою, підкреслила теплий типаж комплектом зі шкіри рудо-бордового кольору та вкотре продемонструвала, наскільки комплементарною річчю для жіночої фігури є спідниця-олівець.

Реклама
Королева Летиція
Королева Летиція
Королева Летиція
Королева Летиція
Королева Летиція
Королева Летиція

Попри відому любов до жіночних і навіть романтичних образів королеві Летиції справді пасують брючні костюми. Цієї осені вона продемонструвала кілька варіацій їхньої стилізації – з класичними лодочками та лоферами, які сьогодні носять інстамодниці.

Королева Летиція
Королева Летиція
Королева Летиція

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.