До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2022: найкращі парні виходи знаменитостей

2022 рік за кордоном був щедрий на врочисті заходи. Рік розпочався з червоної доріжки премії "Оскар", за якою пішла низка світських заходів, серед яких щорічний Бал Інституту костюма, Каннський кінофестиваль, премії "Ґреммі" й "Еммі" та багато інших івентів. Знаменитості не марнували часу й демонстрували свої найкращі образи на червоних доріжках, проте спостерігати за парними виходами зірок було навіть цікавіше.

Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс
Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс

Реклама

На Met Gala 2022 в Метрополітен-музеї гості вибирали вбрання відповідно до заданої тематики заходу, яка звучала як Gilded Glamour, що, звісно ж, співзвучно історії американської моди. Захід розпочався з яскравої появи Блейк Лайвлі та Раяна Рейнольдса. На червоній доріжці Лайвлі продемонструвала ансамбль без бретельок кольору міді й платини Atelier Versace, виготовлений з тканини, подібної до вітражів, і доповнений гігантським бантом, зав’язаним на стегнах, що переходив у довгий шлейф. Рейнольдс вибрав класичний образ, який багато хлопців носили цього вечора — елегантний смокінг і білу сорочку. Не менш ефектний вихід був у Кім Кардаш’ян та її хлопця Піта Девідсона. Кардаш’ян перефарбувала волосся в блонд й одягла культову сукню Мерилін Монро з білою шубою, накиненою на плечі, а Девідсон дивився на неї з обожненням. Тим часом Бруклін і Нікола Пельц-Бекхем, які на той момент тільки відсвяткували своє весілля, також показали один з найкращих парних образів. Нікола зробила ставку на яскраво-рожеву сукню Valentino, а Бруклін одягнув білий костюм. Більше парних образів знаменитостей дивіться в нашій галереї.

<b>Піт Девідсон і Кім Кардашʼян</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.