До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олена Зеленська зустрілася з королем Чарльзом III

Перша леді України Олена Зеленська нині перебуває з офіційним візитом у Великій Британії, де вже встигла провести чимало важливих зустрічей. Ключова, із британським монархом Чарльзом III, відбулася 30 листопада в Українському католицькому соборі в Лондоні.

Чарльз III та Олена Зеленська
Чарльз III та Олена Зеленська

Реклама

У себе в Telegram перша леді написала: "Разом з Його Величністю Королем Чарльзом ІІІ зустрілися з українською громадою в Українському греко-католицькому соборі, що в серпні разом зі Спілкою українців у Великій Британії заснував унікальний хаб: The Ukrainian Welcome Centre. Тут допомагають визначитися з розміщенням, облаштуватися, налагодити зв’язки з громадою, підтримують і розраджують. Відколи Росія перейшла до тактики енергетичного терору, ми розуміємо, що ця зима буде найважчою за всі роки незалежності. Тож я вдячна за те, що бодай частина українців, особливо літні люди, діти, мають змогу перечекати холодний сезон, не ризикуючи опинитися в умовах блекауту".

Для такої важливої зустрічі перша леді вибрала образ авторства українських дизайнерів, а саме Lake Studio — коричневий ансамбль з однієї з останніх колекцій бренду. Його відмітна ознака – делікатна вишивка ришельє на рукавах.

Олена Зеленська та Кеннет Новаковскі
Олена Зеленська та Кеннет Новаковскі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.