КУПИТИ КВИТКИ

Нові образи Сари Джессіки Паркер на зйомках серіалу "І просто так..."

Останні тижні мешканці Нью-Йорку легко могли попасти в кадр до знімальної команди серіалу "І просто так...", яка на вулицях міста як раз готує вже третій сезон нової історії про Керрі Бредшоу та її подруг. А також у всіх деталях роздивитися нові образи Сари Джессіки Паркер, героїня якої продовжує одягатися яскраво та еклектично.

Зйомки третього сезону серіалу "І просто так...."
Зйомки третього сезону серіалу "І просто так...."

Реклама.

Так, по фото, що попали в мережу можна зрозуміти, що Керрі Бредшоу не зраджує собі – соковиті кольори, багатошаровість та доля романтизму залишаються ключовими елементами її гардеробу крізь роки. Цікаве спостереження – незважаючи на любов до помітного одягу та ефектних аксесуарів Керрі демонструє і свю практичну сторону, адже однією з найулюбленіших її сумок вже вкотре стає звичайний текстильний шопер, з якими мільони жінок ходять в магазин,на тренування чи просто по справах.

Уважні шанувальники точно пам'ятають як Бредшоу поєднувала цю функціональну сумку з шовковими спідницями у попередніх сезонах, а тепер вона стає парою до корсетів та спідниць-олівців. Цей стилістичний прийом не тільки привертає увагу в кадрі, а й демонструє глядачам реальний образ сучасної жінки, яка впродовж дня потребує з собою не тільки сумку для ключів та помади, а й для ноутбука, парасольки і обіду з собою. Шанувальниці Керрі точно оцінять цей трюк.

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.