До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи вагітних знаменитостей на червоних доріжках

Знаменитості на власному прикладі показують, що гардероб для вагітних це не тільки про безрозмірний одяг, спортивні штани, худі та компресійні шкарпетки. Так, Ріанна, перебуваючи у делікатному стані, неодноразово демонструвала екстравагантні повсякденні образи. Вона не соромилася з'являтися в топах, що оголюють округлий живіт, сукнях у білизняному стилі, модних джинсах із заниженою талією, обжатих комбінезонах та мікроспідницях. Тим часом, на червоній доріжці в Каннах топмодель Адріана Ліма вийшла в чорній сукні Balmain з вирізом на животі, Анджеліна Джолі приміряла сукню в грецькому стилі, а Бейонсе з'явилася в яскраво-червоній сукні з паєтками, коли була вагітна близнюками.

Реклама

У наші дні немає жодних обмежень щодо дрес-коду для вагітних і це надихає носити те, що хочеться насправді. Vogue.ua зібрав найкращі виходи вагітних знаменитостей на червоних доріжках — від образу Джоді Тернер-Сміт, яка зчинила фурор на премії "BAFTA-2020" у жовтій сукні Gucci, до обтислої сукні Peter Dundas із блискітками, яку вдягнула Бейонсе на церемонію "Ґреммі-2017".

<b>Найкрасивіші виходи вагітних знаменитостей на червоних доріжках</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.