До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найефектніші виходи вагітної Адріани Ліми

12 червня свій день народження відзначає Адріана Ліма – бразильська супермодель й одна з головних ангелів Victoria's Secret. Ліма співпрацювала з брендом упродовж 19 років. За цей час вона стала справжнім символом марки і встигла продемонструвати бюстгальтер "Black Diamond Fantasy Miracle Bra" вартістю $5 млн, і "Bombshell Fantasy Bra", який оцінюється в $2 млн. Зараз модель перебуває в нових романтичних стосунках з кінопродюсером Андре Леммерсом, від якого вона чекає на третю дитину.

Адріана Ліма з Андре Леммерсом

Адріана Ліма відома своїми ефектними та сексуальними виходами на червоних доріжках. Так, вона ніколи не соромилася з'являтися у "голих" сукнях чи вбранні з провокаційними вирізами. Тепер Адріана чекає на дитину, і за її виходами стало ще цікавіше спостерігати. Якщо раніше за Ріанною було закріплено звання "королеви гламуру та епатажу", то зараз пальма першості перейшла до Адріани Ліми. Супермодель своїм прикладом показує, що під час вагітності можна, як і раніше, носити сміливі образи, тільки тепер акцентуючи увагу на округлому животі. На Каннському кінофестивалі ми бачили Ліму в силуетній сукні Balmain, леопардовому образі Roberto Cavalli й відвертій сукні Roberto Cavalli, що складається з оксамитового бра зі шкіряними ременями та напівпрозорої спідниці. Vogue.ua зібрав найефектніші образи вагітної Адріани Ліми.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.