До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні образи принцеси Кетрін в американському турне

Просто зараз Кейт Міддлтон перебуває у своєму першому закордонному турне як принцеса Вельська, що передбачувано привертає до її гардеробу в цій поїздці ще більшу увагу. Разом із чоловіком принцом Вільямом вони вирушили до США, де принцеса Кетрін продемонструвала не лише чудовий смак, а й екологічність свого вбрання. Річ у тому, що поїздка Вільяма та Кетрін була приурочена до церемонії вручення нагород Earthshot Prize Awards, яка декларує стійкий вибір та турботу про екологію.

Принцеса Кетрін
Принцеса Кетрін

Реклама

Так, почалося триденне турне британських монархів у Бостоні, куди принцеса прибула у вузькому костюмі Alexander McQueen, доповнивши його водолазкою в тон, туфлями Gianvito Rossi і сережками з сапфірами, що належали раніше принцесі Діані. Багато експертів тоді наголосили на схожості образів Кетрін і Вільяма, що без зайвих слів підкреслювало єдність цієї пари.

Принцеса та принц Вельські
Принцеса та принц Вельські

Наступний день принцеса Кетрін провела активно – зустрілася з мером Бостона Мішель Ву та відвідала відкриття Earthshot Prize Awards. Ставку на цей раз вона зробила на британську класику – пальто Alexander McQueen, сукня Burberry, сумка Mulberry. Увечері Кейт та Вільям вирушили дивитися баскетбол – принцеса вибрала жакет Chanel 1995 року, який вже кілька разів надягала цієї осені. Цікаво, що останнім часом змінився її підхід до вибору прикрас – дедалі частіше можна побачити більші та помітніші дизайни. Цього разу її вибір припав на намисто Laura Lombardi у вигляді масивного ланцюжка, покритого 14-каратним золотом.

Принц та принцеса Вельські
Принц та принцеса Вельські

Принцеса Кетрін
Принцеса Кетрін

Шанувальники принцеси змогли побачити і один із її улюблених стилістичних прийомів – поєднання брючного костюма у стилі 1970-х з блузою, декорованою бантом. До речі, колір костюма Кейт Міддлтон ідеально збігся із кольором светра принца Вільяма. Збіг?

Принцеса Кетрін
Принцеса Кетрін

Принц та принцеса Вельські
Принц та принцеса Вельські

Проте найголовнішим fashion-моментом цієї поїздки стала поява принцеси Кетрін на самій премії Earthshot Prize Awards. Для заходу було вибрано сукню Solace London насиченого відтінку весняного листя, що відкриває плечі. Окрім сукні, увагу привернув дорогоцінний чокер, створений у 1921 році. Спочатку він належав Марії Текській, яка подарувала його Єлизаветі II. Проте та не любила формат кольє-чокерів і в результаті намисто стало подарунком принцесі Діані на весілля, а зараз опинилося в колекції принцеси Кетрін.

Принцеса та принц Вельські
Принцеса та принц Вельські

Принцеса та принц Вельські
Принцеса та принц Вельські

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.