До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Еністон з’явилася у вінтажній сукні із серіалу "Друзі"

Культовий серіал "Друзі" хоч і закінчився 18 років тому, проте образи із шоу досі мають актуальний вигляд. Так, Дженніфер Еністон днями поділилася фотографією зі своїм стилістом і другом Крісом Макмілланом у сторіз в Instagram, а пізніше і сам стиліст виставив фото з акторкою. Цікавинкою знімка стала чорна сукня з мереживними вставками, яку героїня Кортні Кокс Моніка носила у 22-му епізоді під назвою The One Where Rachel Is Lat восьмого сезону серіалу. Вперше ця серія вийшла в ефір 2002 року.

Дженніфер вирішила повторити знаменитий образ і зробила кілька фото, чим викликала бурю позитивних емоцій у фанів. Нагадаємо, ще в жовтні 2019 року Еністон зізналася, що одним з її улюблених образів із серіалу була ця сама сукня, яку вона залишила собі на згадку після завершення серіалу у 2004 році. "У мене все ще є сукня, яку я взяла із шафи Моніки. Вона досі в мене і добре сидить на мені. Це квітчаста сукня із чорним мереживом, крихітними квіточками, V-подібним викотом та короткими рукавами з рюшами".

Кадр із серіалу "Друзі"

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.