До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До останньої краплі крові: як виграти мерч із підписом генерала Залужного

Соціальний проєкт "Ми однієї крові" запускає марафон #DO_nation. Донати – це замовлення мерчу "Ми однієї крові". Призначення донатів – закупівля кровоспинних засобів такмеду та достава донорської крові в гарячі точки. Разом це понад 3000 врятованих життів.

"Україна боротиметься до останньої краплі крові" – слова Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з інтерв’ю журналу TIME. "Чиста правда, – кажуть у проєкті „Ми однієї крові". – Ми не зупинимося, ніколи не дамо ворогові знекровити нашу країну й наших захисників. Битимемося, працюватимемо, волонтеритимемо, донейтитимо. Бо ми – не спостерігачі".

Реклама

Донати збирають на закупівлю кровоспинних засобів тактичної медицини та доставу донорської крові в гарячі точки. Проєкт "Ми однієї крові" подякує не словом, а ділом – подарує мерч із підписом генерала Залужного. Як донати приймаються замовлення патріотичного мерчу.

Серед усіх, хто зробить з 20 жовтня по 3 листопада будь-яке замовлення, розіграють худі з підписом Головнокомандувача ЗСУ. Замовник мерчу на найбільшу суму дістане бомбер з підписом Валерія Федоровича.

Де можна придбати мерч:

• У директі https://www.instagram.com/lifesavingmerch/

• На сайті https://lifesavingmerch.com.ua/

• У мережі крамниць UAmade та Всі.Свої. Тут важливо надіслати нам чек, ПІБ та номер телефону в директ https://www.instagram.com/lifesavingmerch/

Результати опублікують на Instagram-сторінці https://www.instagram.com/lifesavingmerch/ 03.11 о 12:00.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.