До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Birkenstock + спортивні штани — найкомфортніша комбінація на щодень

Якими б дивовижними, незвичними й часом чудернацькими не були модні тренди, істина залишається незмінною — найбільшою популярністю у світі користується зручний та функціональний одяг. І що може бути комфортнішим за спортивний костюм та пару ортопедичних шльопанців Birkenstock Boston?

У повсякденному житті таким простим комбінаціям одягу віддають перевагу найстильніші жінки, зокрема, Кайя Гербер. Модель помітили під час прогулянки з її хвостатим другом у білій майці, білих спортивних штанах та сірій парі Birkenstock Boston. Гербер створила універсальний образ, в якому можна займатися будь-якими буденними справами й відчувати себе комфортно.

Реклама

В той час як каліфорнійський клімат дозволяє моделі прогулюватися вулицями без верхнього одягу, в прохолодніших погодних умовах до такого вбрання можна з легкістю додати толстовку, светр, жилет чи куртку. Аби утеплити ноги, до мюлів варто лише додати пару теплих шкарпеток — вони додадуть вбранню затишності та ошатності.

Тренд на спортивні костюми та зручне взуття почав широко поширюватися під час пандемії, й відтоді не втрачає своєї популярності. На щастя, комфорт став головним критерієм для будь-якого модного образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.