До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue влаштував масштабне модне шоу в Нью-Йорку з нагоди 130-річчя

Редакція американського Vogue влаштувала повноцінне модне шоу в Нью-Йорку з нагоди свого 130-річчя. Масштаб свята Vogue World вражає – зіркові гості в першому ряді й на подіумі, найкращі образи з колекцій нового осінньо-зимового сезону, зібрані під чуйним керівництвом стилістів видання, та складні постанови із залученням великої кількості людей, що передають атмосферу нью-йоркських вулиць.

Джаред Лето, Lil Nas X, Анна Вінтур та Серена Вільямс

Так, першою ще на затемненому подіумі з’явилася команда бігунів зі своїми прапорами, подібно до спортсменів під час нью-йоркського щорічного марафону. Гості були заінтриговані, а вже за кілька секунд софіти ввімкнулися й на подіумі з’явилася королева сучасного тенісу – Серена Вільямс, яка кілька тижнів тому заявила про завершення спортивної кар’єри. Відкрила шоу вона в спеціально створеному для неї образі з металевого ламе Balenciaga в оточенні юних тенісисток. Серена символічно пройшла не під музичний супровід, а запис свого інтерв’ю 22-річної давнини, в якому вона ділиться головною мрією – змінити теніс та привнести в нього щось нове. І ця мрія в неї здійснилася.

Реклама
Серена Вільямс

Потім на подіумі почали з’являтися моделі в різних образах, які було поділено на тематичні блоки. Спершу вийшла група дівчат у вбраннях, натхнених спортом, потім можна було роздивитися найкращі образи осені в стилі ретро-шик, після чого на подіумі з’явилися моделі в найкращих традиціях бохо-руху. Водночас між ними можна було побачити й дуже знайомі обличчя — ось сімейство Бруклін-Пельтц крокує подіумом, потім перед гостями в класичному бежевому тренчі з’являється Михайло Баришников, а за ним під капелюхом ховає обличчя сама Еріка Баду.

Бруклін та Нікола Пельтц-Бекхем
Михайло Баришников
Еріка Баду

Окремий вау-ефект серед гостей викликала частина шоу, яку відкрила топмодель з 1990-х Шалом Гарлоу в золотій сукні. За нею з’явилися найкращі, включно з Кендал Дженнер, Геленою Крістенсен, Карлі Клос, Адут Акеч, Емілі Ратаковскі, Ларою Стоун і сестрами Гадід.

Шалом Гарлоу
Кендіс Свейнпол
Гелена Крістенсен
Карлі Клосс
Емілі Ратаковскі
Амбер Валетта
Белла Гадід
Прешес Лі

Яскравим завершенням вже історичного шоу став виступ репера Lil Nas X.

Виступ Lil Nas X

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.