До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відродження: нова капсульна колекція українського бренду Arutiunova

Перша половина 2022 року змінила життя кожного українця. Бренд Arutiunova тимчасово призупинив роботу над поточними колекціями, намагаючись допомагати захисникам України та відшиваючи для них спецодяг. Майже на початку війни бренд встиг представити трикотажну капсульну колекцію, але продаж готового на той момент дропу довелося відкласти. Утім з настанням осені команда бренду вирішила перезапустити трикотажну лінійку.

До нової RECOVERY CAPSULE ввійшли універсальні речі, які ідеально поєднуються між собою: силуетні спідниці з розрізом по нозі, штани кльош з високою посадкою, светри, жилети, сукні та боді. Використані кольори, а саме молочний, чорний, синій, сірий, доречні в будь-якому гардеробі.

Реклама

Одним з головних елементів капсули стали характерні для бренду арки. Ця виразна деталь є на светрах, жилетах і сукнях. Речі декоровані аркою зі стрічкою, яка легко змінює вигляд усього образу, якщо затягнути чи навпаки розправити стрічки.

Ще одна річ, характерна для кожної колекції Arutiunova, – боді. У цій колекції вони представлені в чорному й молочному кольорах. Перший, сміливий та грайливий, з виразними деталями: високою посадкою, вирізом на спинці та стрічкою навколо шиї, що імітує чокер. Другий, радше базовий, де декоративне трикотажне в’язання повторює елементи корсета.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.