До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Валерій Харчишин про улюблені місця в Києві та музичні відкриття

На початку жовтня "Друга Ріка" презентувала відео на нову пісню "ТИ Є Я", а зовсім скоро гурт представить новий альбом під назвою "Піраміда". Перед релізом платівки Vogue UA поспілкувався з вокалістом "Другої Ріки" Валерієм Харчишиним який, приміряючи новинки колекції взуття Ессо, розповів, що він думає про сучасну музику, де надихається на написання нових пісень та його улюблені місця у Києві.

Увесь наш альбом під назвою "Рекорди" пов'язаний чомусь з Подолом і асоціюється з ним. Також частково проспект Перемоги та вулиці навколо так само пов'язані з цим альбомом 2005 року випуску.
Вдома я практично не слухаю музику. Лише в машині. І найкраще місце для прослуховування музики – Паркова дорога. Там можна слухати Sigur Rós та Bon Iver.
Останнім часом я слухаю музику наодинці. Бо коли хтось сидить поруч, ти намагаєшся бути діджеєм. І ти хочеш поставити всі свої улюблені треки. Ти хочеш "роздягнутися" і показати, який ти з цією музикою крутий. Ти надягаєш її на себе і намагаєшся надягнути її на вуха своєму другові. Так роблять усі.
Коли сучасної музики з'явилось дуже багато, я спочатку зрадів, а тепер я думаю, що краще б її було трохи менше. У нас в групі є люди, які просто відмовились від музики і не слухають її взагалі, але водночас пишуть нормальні пісні.

Взуття на Валерію – Ecco, одяг – Napapijri

Ідея: Оксана Перебенесюк, Валерія Толочина

Фотограф: Степан Назаров

Відео: Максим Охрименко

Грумінг: Аня Орлова

Асистент стиліста: Катя Березовська

Продюсер: Марина Сандугей-Шишкіна

Стиль: Ольга Жижко

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.