До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд CHER'17 відкрив новий простір у Києві

Сила українців не перестає вражати. Днями в Києві відкрився новий модний простір українського бренду CHER'17.

Реклама

CHER'17 – український масмаркет-бренд, який заснували інфлюенсери, блогери й підприємці Тетяна Парфілієва та Іван Кришталь. В умовах війни, коли доступ до модного одягу текстильних гігантів обмежено, підтримка української економіки, власних виробників і бізнесу – це найкраща ідея.

CHER’17 – більше, ніж просто бренд одягу. Команда CHER'17 активно підтримує ЗСУ й шиє балаклави, флісові худі та термобілизну для українських військових, а всі колекції виготовляють суто на українських фабриках, зокрема й у Харкові, де люди працювали і далі працюють під обстрілами.

До оформлення простору підійшли незвично: влаштували його у форматі ідеальних інста-апартаментів. Спершу гість потрапляє в символічну вітальню з футуристичними меблями й металевими акцентами.

Наступна зона – це будуарна ванна кімната-гардеробна. Тут є місце розкішним дзеркалам, облаштована підсвітка для ідеальних селфі, є столик для макіяжу.

Головний атракціон простору – фонтан з ігристим. Це якась сублімація рожевих мрій про ідеальний світ, де є місце тільки приємним емоціям та дівочим радощам. Витончений кран з водою теж є, але примірювання крізь бульбашки в бокалі стає більш натхненним.

Загалом настрій тут панує як у бутиках: багато повітря, безліч гарних куточків, розвішаний за кольорами одяг. Немає двох речей: надмірно серйозного світосприйняття та приголомшливих цінників.

Наступна, "синя" кімната – це привіт мріям про privat jet та синьому з творчості Пікассо та Нікі де Сен-Фаль.

Просторі білі приміряльні (це зручно, коли треба сфотографувати образи й порадитися з кимось в онлайновому режимі) та велика зона очікування.

На стінах періодично з’являються pop-up-повідомлення – таким чином всесвіт CHER'17 залишається на зв’язку з гостями.

"Це проєкт нашої мрії і місце, куди можна втекти від жорстокої буденності та сумних думок, – каже Тетяна Парфілієва. – Ми хотіли зробити щось прекрасне в такий непростий час, щоб нагадати людям, що можна й навіть треба мріяти та творити, незважаючи ні на що".

В асортименті бренду CHER’17 є класичні костюми, святкові й вечірні сукні, а також зручна база й трендові лінійки. А нещодавно вийшло кілька патріотичних дропів, що нині актуальні як ніколи. Також на майбутню весну заплановано ще кілька капсул.

Подивитися, як минуло відкриття, можна в галереї.
<b>Cher17 відкриття</b>
Cher17 відкриття

Доступний онлайн-шопінг, але найкраще все ж відвідати локацію на В. Васильківській, 12.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.