До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Anna October стане учасником Тижня моди в Парижі

Український бренд Anna October дістав місце в офіційному розкладі Тижня моди в Парижі.

Anna October Pre-Spring 2023Anna October Pre-Spring 2023

Члени Федерації високої моди схвалили участь 11 нових брендів в офіційному розкладі показів Тижня моди в Парижі. Серед них — український бренд Anna October. Paris Fashion Week триватиме з 26 вересня по 4 жовтня. Повний розклад модних шоу буде оголошено 22 серпня.

Реклама
Anna October Pre-Spring 2023Anna October Pre-Spring 2023

Anna October — це бренд жіночого одягу, який поєднує в собі дух чуттєвості та свободи. Бренд заснувала 2010 року українська дизайнерка Анна Октябрь. У 2014 році Anna October увійшов до короткого списку LVMH, а у 2017 став частиною проєкту Mercedes-Benz Generation Now, Generation Next.

Anna October Pre-Spring 2023Anna October Pre-Spring 2023

За період розвитку марки дизайнерка Анна Октябрь винайшла особливий сталий стандарт для власного бренду. Колекції Anna October створюють з натурального текстилю. Бренд дотримується високих еталонів пошиття. Велику кількість виробів виготовляють вручну на основі ремісничих технік, переосмислених для сучасного одягу. Етична стратегія бренду підсилена бажанням Анни Октябрь створювати одяг, який житиме довго й випромінюватиме любов не лише до клієнтів бренду, а й до природи.

Anna October Pre-Spring 2023Anna October Pre-Spring 2023

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.