До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У пошуках балансу: колекція Poustovit осінь-зима 2022/23

Український бренд POUSTOVIT представляє нову осінню колекцію, присвячену стриманості духу й естетиці північних країн. Під час її створення дизайнерка Лілія Пустовіт згадувала подорожі Скандинавією, сповнені балансу й захоплення природою. Ці відчуття вона також перенесла на одяг.

Poustovit осінь-зима 2022/23

"Зважаючи на поточну ситуацію в Україні, ці емоційні стани набувають нових значень для всіх нас, адже балансування між війною і звичайними справами стало щоденним випробуванням для багатьох, – розповідає Лілія Пустовіт. – Нордичний спосіб життя з його ідеєю співіснування в мирі з природою й комфортом в усіх сенсах може стати гарним орієнтиром у пошуці цього балансу".

Реклама
Poustovit осінь-зима 2022/23
Poustovit осінь-зима 2022/23
Poustovit осінь-зима 2022/23

Саме цей баланс та зігрівальне проміння свічок у теплій осінній палітрі пояснюють появу вільних та зручних силуетів у колекції. Прості й водночас вишукані форми дають змогу сфокусувати увагу на природних кольорах і принтах, які стали одним з ключових елементів ідентичності POUSTOVIT. Збираючи теплі відтінки охри й дерева та спокійні зимові блакитні кольори в колекцію, Лілія Пустовіт надихалася естетикою 70-х років, проте не в аспекті моди, а в дизайні інтер’єрів, меблів та лайфстайлу тих часів. Ідея знімання також ґрунтується на скандинавському мінімалізмі, м’яких відтінках та стилістиці 70-х.

Poustovit осінь-зима 2022/23
Poustovit осінь-зима 2022/23
Poustovit осінь-зима 2022/23

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.