До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Теорія хаосу: український бренд ZHILYOVA представив нову колекцію білизни

Український бренд білизни ZHILYOVA анонсував запуск нової колекції CHAOS THEORY, яка розповідає історію про рішучість сучасної жінки, усвідомлення власного світогляду та прийняття змін, що відбуваються, мов за помахом крил метелика.

Реклама

CHAOS THEORY є відображенням сучасної жінки, сильної та волелюбної, наснажної та чуйної, тієї, яка не боїться прийняти власний унікальний спосіб життя і створювати прекрасне. Колекція є маніфестом метаморфоз, адже навіть маленькі зміни мають великий вплив. ZHILYOVA проводить паралель між перемінами, внутрішніми і зовнішніми, в житті кожної жінки та значущими результатами, до яких може призвести непримітний політ метелика.

"Нова колекція вшановує жінок, які радо приборкують хаос, незалежно від того, чи це про пошук балансу між роботою та родиною, гонитву за власними мріями, або ж про те, як дати собі раду в злетах і падіннях повсякденного життя", — ділиться засновниця бренду.

Кожен елемент колекції — це інструмент, за допомогою якого жінка може підсилити свою індивідуальність, одночасно витримуючи кордони свого власного простору, спокута теплим відчуттям безпеки і комфорту. Колекція наповнена безліччю елементів, які додають виробам оригінальності і підкреслюють любов ZHILYOVA до якості та витонченості кожної деталі. Центральним кольором колекції є класичний чорний, який доповнюють електрик та шоколадний. Ця лінійка включає комплекти на кісточках, неймовірні боді, мереживний халат та аксесуари. Виконані з найякісніших матеріалів, вони підкреслюють індивідуальність та витонченість кожної жінки, не полишаючи її байдужою.

Колекція CHAOS THEORY вже представлена на сайті бренду та в шоурумі ZHILYOVA за адресою: м. Київ, вул. Кропивницього, 4.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.