До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сяйво перлин: нова колекція ювелірних прикрас Pandora

Перлини втілення душі океану. Досконалі від природи, вони уособлюють елегантність, жіночність і неповторність. Цього сезону ювелірний бренд Pandora представляє колекцію прикрас з перлинами, презентуючи їх у новому сучасному дизайні.

Реклама

Однією з головних цінностей данського ювелірного бренду є екологічність, тому Pandora використовує прісноводні культивовані перлини. Процес створення такої перлини є природним, адже відбувається всередині молюска за допомогою штучно підсадженого збудника, який і запускає процес утворення й нашаровування перламутру. Кожна з перлин є унікальною та може відрізнятися за розміром і кольором, що робить прикраси ще більш неповторними.

Як і всі прикраси Pandora, ювелірні вироби цієї колекції легко комбінуються між собою. Поціновувачі природного сяйва перлин знайдуть аксесуари зі срібла 925-ї проби або з покриттям 14-каратним золотом, соло або в дуеті з камінням кубічного оксиду цирконію.

"Цього сезону ми презентували прісноводні культивовані перлини у прикрасах колекції Pandora Timeless, щоб переосмислити їх класичний вигляд через призму сучасності. Завдяки новим технологіям ми не тільки експериментуємо з дизайном, але й створюємо більш якісні закріпки для такого тендітного матеріалу. Ми впевнені, що перлини відкривають неосяжний світ стилю та комбінацій, а також дозволяють по-новому подивитися на ювелірний гардероб", — коментують Філіппо Фікареллі та Франческо Терцо, креативні директори Pandora.

Нова колекція прикрас доступна в офіційних магазинах бренду в Україні та на e-pandora.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.