До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світло проти темряви: новий кампейн бренду купальників Verano Swim

Бренд купальників Verano Swim представив новий кампейн колекції весна-літо 2022, що його створила українська фешн-фотографка Наталія Іванова. За допомогою візуальних образів вдалося точно й метафорично передати головну ідею нинішніх подій: світло бореться з темрявою, але завжди перемагає. Яскраві кольори купальників протиставлені темним, контрастує і волосся моделей, їхні пози та навіть вирази обличчя.

Verano Swim

До колекції ввійшли класичні роздільні купальники, а також модель з верхом у вигляді топа з V-подібним викотом. Сяйлива тканина й нетиповий, як для купальника, крій роблять топ універсальним гравцем: його можна стилізувати в повсякденних міських образах, вечірніх івентах та, звісно, носити на пляжі. Купальник Sophia з декоративними кільцями й акцентними зав’язками на талії, що став бестселером бренду, переосмислено у вельветі та нових кольорах — червоному і чорному.

Реклама
Verano Swim
Verano Swim
Verano Swim
Verano Swim

Бренд Verano Swim створила киянка Дарія Кирилюк у 2021 році для жінок, які перебувають у гармонії з власним тілом і природною сексуальністю та сміливо їх підкреслюють. Головні особливості бренду — це поєднання мінімалізму в дизайні, комфорту та експериментів у палітрі кольорів.

Verano Swim

Verano Swim
Verano Swim

Бренд також представив відео, яке зображує боротьбу між добром і злом, білим і чорним, що є нашою сучасною реальністю та головною ідеєю рекламної кампанії Verano Swim.

Designer: Daria Kyryliuk

Photo: Vladyslav Tomik & Natasha Ivanova

Models: Kaya, Mariya Melnyk

MUAH & Hair stylist: Sova Maria

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.