КУПИТИ КВИТКИ

Сила там, де ти: нова благодійна колекція INTERTOP x Superhumans

СЕО Superhumans Center Ольга Руднєва, телеведучий та громадський діяч Олександр Педан, ветерани та випускники Superhumans Center Руся Данілкіна та Денис Кривенко представляють нову благодійну колекцію INTERTOP x Superhumans та акцентують увагу на незламності й силі українців, підтримуючи гасло "Сила там, де ти".

Реклама.

"Сила в нас, в рішеннях, які ми приймаємо, в бажанні рухатися вперед. Сила – в сміливості не зупинятись. Суперлюди щодня доводять це, роблячи перші кроки і здобуваючи медалі на спортивних змаганнях. Бо вони обирають бути сильними. Бо вони – наша сила", – коментує СЕО Superhumans Center Ольга Руднєва.

Новий дроп "Сила там, де ти!" створили fashion-бренд INTERTOP спільно з Всеукраїнським центром з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації постраждалих від війни Superhumans Center. У колекцію увійшли шорти, футболки та шопери з дизайном від Лілії Пустовіт. На підтримку ініціативи американський спортивний бренд Skechers випустив нову лінійку кросівок, що доповнюють дроп. 100% прибутку від продажів цього одягу та взуття буде скеровано у Центр Superhumans на реабілітацію постраждалих від війни в Україні.

"Ми пишаємося нашою співпрацею з Superhumans Center, адже це більше, ніж просто колекція одягу та взуття. Це символ сили, підтримки та можливість привернути увагу суспільства до інтеграції суперлюдей у цивільне життя. Ми підтримуємо тих, хто пройшов важкі випробування війни, і разом створюємо простір, де незламність духу перемагає", – зазначає СЕО INTERTOP Ukraine Сергій Бадрітдінов.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.