До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сабато Де Сарно — новий креативний директор Gucci

Таємниця розгадана — Kering і Gucci оголосили, що Сабато Де Сарно став новим креативним директором італійського бренду, змінивши на посаді Алессандро Мікеле, який залишив її в листопаді 2022 року.

Сабато Де Сарно
Сабато Де Сарно

Реклама

Сабато Де Сарно виріс у Неаполі, розпочав свою кар’єру в Prada у 2005 році, потім перейшов до Dolce & Gabbana, перш ніж приєднатися до Valentino у 2009 році. Там він доріс до посади директора, який наглядає за чоловічими та жіночими колекціями.

Франсуа-Анрі Піно, голова правління та генеральний директор Kering, сказав: "Через сто два роки після того, як Гуччіо Гуччі відкрив свій перший магазин у Флоренції, Gucci залишається однією з найвідоміших і найвпливовіших компаній класу люкс у світі. З Сабато Де Сарно на чолі ми впевнені, що Дім продовжуватиме впливати на моду та культуру, а також привноситиме унікальний і сучасний погляд на сучасну розкіш".

"Для мене велика честь взяти на себе роль креативного директора Gucci. Я пишаюся тим, що приєднався до Дому з такою незвичайною історією та спадщиною, який протягом багатьох років зміг плекати цінності, у які я вірю. Я зворушений і схвильований тим, що можу зробити свій внесок у розвиток бренду", — сказав Де Сарно.

Перший показ Сабато Де Сарно для Gucci відбудеться у вересні під час Тижня моди в Мілані.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.