До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: сучасна керсетка Gaptuvalnya

Gaptuvalnya – український бренд традиційного одягу, що оспівує самобутність автентичної вишивки в кожній своїй колекції. Цього разу марка зосередила увагу на такому елементі народного костюму, як керсетка.

Керсетка GAPTUVALNYA
Керсетка GAPTUVALNYA

Маючи безліч назв, що варіюються залежно від регіону (керсетка, горсик, безрукавка, камізелька), цей вид одягу трансформувався крізь століття, але залишався видатною частиною української естетики. Команда Gaptuvalnya бачить у таких речах не спогад про минуле, а невіддільний елемент сучасної ідентичності українців. Жилетки з яскравими візерунками схожі на керсетки наших прапрабабусь, але не мають тавра шароварної, нав’язаної візуальної культури. До колекції також увійшли жакети з аплікаціями з висушеного листя й в’язаних гачком елементів, класичні штани, вишиті сукні та сорочки.

Керсетка GAPTUVALNYA
Керсетка GAPTUVALNYA

Реклама

Gaptuvalnya робить акцент на доречності традиційної вишитої сорочки за будь-якої нагоди. Поєднуючи сучасні силуети й вишивку, бренд демонструє, що народна культура існує поза часом – вона розвивається на наших очах і трансформується разом із суспільством. Одяг від Gaptuvalnya не потребує особливих приводів – він створений, щоб супроводжувати вас щодня, на роботі й підчас відпочинку. Бо повага до власної культурної ідентичності, беззаперечно, личить кожному українцеві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.