До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: балаклава Edere Editions

Український бренд Edere Editions в'яже теплі модні балаклави та передає на передову для жінок ЗСУ.

Реклама

Український бренд Edere Editions (edere латиною означає "народжувати", "створювати") виготовляє текстильні об’єкти й аксесуари. Використовують традиційні техніки декоративно-ужиткової творчості та сучасний дизайн. У Edere амбітна мета — створювати вироби, які будуть актуальні поза часом і слугуватимуть не один рік, тому висока якість матеріалів та увага до найменших деталей — тут пріоритет. Об’єкти випускають невеликими дропами, де всі вироби пов’язані один з іншим, попри різні принти.

"Ми в’яжемо балаклави для дівчат ЗСУ на нульовому кілометрі, — каже засновниця бренду, дизайнерка Валерія Амірова. — Зразок розроблено з урахуванням їхніх коментарів. Це безшовні вироби, які швидко перетворюються на біні. Склад –— 98% мериносу та 2% лайкри".

Власними силами бренд вив’язав та передав перші 200 штук; чергова партія в 600 штук знову готується до відправлення на передову. Підтримати ініціативу можна, купивши балаклаву у виробника. Усі гроші з продажу підуть на запуск нової партії.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.