До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Простота та чесність: колекція Bottega Veneta весна-літо 2023

Матьє Блазі й далі демонструє свої дизайнерські здібності в колекції Bottega Veneta весна-літо 2023 на Тижні моди в Мілані. Одне з найочікуваніших шоу сезону не розчарувало — молодий дизайнер охопив різноманітні сфери життя в одній концепції, яку назвав "світ у маленькій кімнаті".

Bottega Veneta весна-літо 2023
Bottega Veneta весна-літо 2023

Щоб утілити своє бачення на подіумі, Матьє Блазі запросив 82-річного італійського архітектора й художника Гаетано Пеше для створення інсталяції з різноколірними візерунками на підлозі. Окрім того, для гостей шоу було створено 400 унікальних стільців, щоб кожен міг насолоджуватися показом й отримувати комплексні враження.

Реклама
Bottega Veneta весна-літо 2023
Bottega Veneta весна-літо 2023

По суті, Блазі хотів створити динамічну колекцію, яка згодиться на всі випадки життя. Перші образи складалися з доволі повсякденних речей, у яких можна мати стильний вигляд за буденними справами. Легендарна Кейт Мосс була серед моделей, які відкрили показ, у мішкуватих джинсах і фланелевій сорочці. До речі, на цю сорочку було нанесено 12 шарів принту, щоб отримати саме той колір, який хотів Блазі. Нова колекція Bottega Veneta дебютувала з повсякденних комфортних убрань і повільно перейшла до драматичніших силуетів.

Bottega Veneta весна-літо 2023

Блазі не припиняє демонструвати свою високотехнічну майстерність. На контрасті з повсякденними речами бренд представив розкішний твідовий одяг, речі з вишивкою з бісеру й оригінальним декором з торочками, а також предмети з візерунками, подібними до текстури килимка з перфорацією. У фірмовій шкіряній сумці Intrecciato використовується традиційна техніка плетіння кошиків. У колекції з’явилися скульптурні плащі та бездоганно скроєні костюми. Особливий захват викликає принт у вигляді штучного хутра лисиці, який можна побачити на костюмах і вечірніх сукнях.

Bottega Veneta весна-літо 2023

Проте невимушеність таки домінує в колекції через великий вибір мішкуватих джинсів, фланелі та светрів. Відсутність єдиного логотипа бренду в усій колекції свідчить про підхід "менше — краще". Загалом, простота й чесність, якими Матьє Блазі наповнив колекцію, вирізняють Bottega Veneta серед інших брендів, що представили свої колекції на Тижні моди в Мілані.

Bottega Veneta весна-літо 2023
Bottega Veneta весна-літо 2023

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.