До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Листи до музи: всередині нового календаря Pirelli 2023

Компанія Pirelli представила свій календар на 2023 рік – розкішне та мрійливе видання із зірковим акторським складом. Календар під назвою "Листи до музи" є даниною пам’яті групі "надзвичайних жінок" — художниць, активісток, спортсменок та інших новаторок у своїх сферах. Зняла його австралійська фотографка Емма Саммертон.

Белла Гадід у календарі Pirelli 2023


"Я хотіла повернутися до етимологічного кореня слова „муза" й зобразити жінок, які надихають мене своїм внеском у літературу, науку та мистецтво. Ідея полягала в тому, щоб продемонструвати те, чим вони є насправді, і створити світи, які могли б показати та розповісти їхні великі історії", – каже Саммертон.

Реклама
Прешіс Лі в календарі Pirelli 2023

Знімання тривало цього літа в Нью-Йорку, а всього в ньому взяли участь 14 дівчат, включно з Ешлі Грем, Прешес Лі, Адут Акеч, Беллою Гадід, Емілі Ратаковскі, Лорен Вассер та іншими.

Гвіневра ван Сінус у календарі Pirelli 2023

Показово, що Саммертон стала лише п’ятою жінкою, яка зняла календар Pirelli з моменту, коли італійська шинна компанія його вперше випустила в 1960 роках. Майже вся команда, яка працювала над календарем цього року, також була жіночою.

Лорен Вассер у календарі Pirelli 2023
Кара Делевінь у календарі Pirelli 2023
Емілі Ратаковскі в календарі Pirelli 2023
Ешлі Грем у календарі Pirelli 2023

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.