До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Курс на утеплення: нова колекція українського трикотажу RITO

Український бренд RITO, що вже понад 30 років працює з трикотажем, цієї осені пропонує колекції за принципом конструктора, аби жінка могла самостійно дібрати собі базову капсулу на сезон, включно з верхнім одягом та аксесуарами.

RITO осінь-зима 2022/23

"Колекція RITO FW 2022/23 балансує між класикою і спортом. Ілюстрацією цього балансу можна назвати штани, що мають стрілку як класичні й манжет з гумкою внизу як спортивні. Вони легко поєднуються з туфлями-лодочками й кросівками", – розказує Тетяна Абрамова, засновниця марки. Але це тільки один приклад з безлічі комбінацій, доступних у цій колекції. Так, приємні на дотик, зроблені з кашемірової пряжі, комфортні й універсальні кардигани, светри та жилети слугуватимуть базовим шаром у модному образі, а поєднувати їх можна зі штанами чи прямою спідницею максі, довгим монохромним пальтом або костюмом-двійкою. І всі ці речі також зроблені з трикотажу – теплого, м’якого та приємного на дотик.

Реклама
RITO осінь-зима 2022/23
RITO осінь-зима 2022/23
RITO осінь-зима 2022/23

Контрапунктом до м’яких, розтушованих кольорів — сірий, беж, білий, сталево-блакитний, чорний — виступають насичений ягідний, коричневий. "Можна вибрати монохромний лук, можна нашарувати відтінки — усі кольори в колекції дружать між собою, а якщо око ковзає монохромними образами й шукає зачіпку, нею може бути леопардовий принт", – додають у RITO.

RITO осінь-зима 2022/23
RITO осінь-зима 2022/23
RITO осінь-зима 2022/23

Щоб образ вийшов цілісним, у RITO додатково підготували повноцінну лінійку аксесуарів – від класичних беретів і затишних шарфів до гостромодних балаклав.

RITO осінь-зима 2022/23

Фотограф: Андрій Ліщук

Стиліст: Діана Онацька

Модель: Марія Громко (Kostromichova mother agency)

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.