До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джерело життя: нова колекція ELENAREVA осінь-зима 2022/2023

Бренд ELENAREVA представляє колекцію осінь-зима 2022/2023, джерелом натхнення якої стала вода. Безперервний потік сучасного динамічного світу або неспішна течія, що супроводжує внутрішній діалог і зв’язок із собою, — вода завжди асоціюється з оновленням, рухом і джерелом життя.

ELENAREVA

Колекція виникла в співпраці з Анатолієм Бєловим, який розробив принт. Художник, надихнувшись морською темою, за допомогою білого чорнила зобразив медуз на чорному тлі. "Коли я дізнався, що головною ідеєю колекції стала вода, то відразу уявив медуз. Я читав, що медузи — найдавніші істоти на Землі, і можуть жити вічно. Це вражає. А ще мені подобається, що за їхньою зовнішньою пластичністю, легкістю й досконалістю обрисів ховається небезпека, яка може серйозно загрожувати. Це поєднання заворожує", — розповідає митець. Цей символ спокою і водночас постійного руху помістили на шовковій сукні й корсеті.

Реклама
ELENAREVA
ELENAREVA
ELENAREVA

Олена Рева з головою занурює у світ витончених ліній і форм, що їх підказує природа. Експерименти з матеріалами приводять до несподіваних текстур. Зокрема, стискаючи й драпуючи трикотаж, дизайнерка надає йому нового вигляду, засвідчуючи, що ошатна сукня може бути комфортною. Майстерно сконструйовані м’які та тверді корсети з прошитими структурними смужками подібні до неоднорідного рельєфу черепашок. А торочки — у вигляді продовження цих смужок чи як самостійний декоративний елемент — викликають асоціації зі щупальцями медуз.

ELENAREVA
ELENAREVA
ELENAREVA

У колекції також застосовується конструкторський прийом, що став фірмовим для ELENAREVA. Сукні й боді прикрашають перекручені відрізки тканини, що створюють потрібні акценти й демонструють: навіть вода може набувати чітких та відчутних форм. Створюючи колекцію, команда бренду працювала зі звичними тканинами — шовком, кашеміром та костюмною вовною. Щоб передати плавну течію, використовували новий матеріал — трикотаж-олію, що створює делікатне драпування. А лелітки на об’ємному жакеті й спідниці-олівці відсилають до мерехтливої на сонці морської гладі.

ELENAREVA
ELENAREVA
ELENAREVA

Колірна палітра колекції містить усі відтінки підводного світу — від смарагдового та бірюзового до лавандового, піщано-бежевого й золотаво-коричневого. Досліджуючи природу чуттєвості й жіночності, Олена Рева звертається до води, як найближчої до цих понять стихії. М’яка й текуча, що змінює свою форму й напрямок, розчиняє і розслабляє — навіть спокійні води мають могутню силу й енергію.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.