До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дослідження витоків: нова колекція Balmain весна-літо 2023

"Ми всі бачили зміни клімату цього літа. Ми всі бачили пожежі в усьому світі. І повертаючись з показом у вересні, думати про те, з якою талією: високою чи низькою будуть наші штани, здається мені трохи марним", — сказав Олів’є Рустен перед шоу Balmain весна-літо 2023, і це водночас надихало, обурювало та дивувало.

Balmain

Наснажлива частина була пов’язана з Рустеном. Одягнений як самурай-месія, він сказав нам за лаштунками, що хоча й не може назвати цю колекцію на 100% екологічною, він максимально використовував тканини з паперу, банана й лози. Одне унікальне бюстьє було створене з кори каштанових дерев, інші образи — з матеріалів, зібраних на болотах і лугах, розм’якшених у воді для етнічного вигляду. Але це шоу також було емоційним і культурним дослідженням для самого Рустена, який нещодавно дізналася, що його біологічні батьки були з Африканського Рогу. "Вплив Африки, звісно, досить легко помітити", — сказав дизайнер. "(Це відкриття) лише підсилило моє довічне захоплення красою, традиціями та дизайном цього регіону".

Реклама
Balmain
Balmain
Balmain

Основні елементи колекції були транскультурними й суперечили відсиланням до епохи Відродження (це невелике переосмислення Готьє) в принтах та аксесуарах з астрономічною фурнітурою. Найбільшим сюрпризом стала Шер, яка з’явилася у фіналі цього шоу разом з Рустеном на подіумі. Її найняли, щоб представити нову сумку, і ми бачили її на відео перед виступом, але й гадки не мали, що її запросили як модель. Вона продемонструвала мармурове боді зі спандексу з глибоким вирізом, взуття на танкетці й знамениті гострі плечі. Її ансамбль був у дусі "Якби я міг повернути час назад", і справді, у 76 років вона мала переконливий вигляд, ніби час був у її повному розпорядженні: цілком приголомшливо.

Balmain
Balmain
Balmain

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.