До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Mugler і H&M випустили спільну колекцію

У лютому 2023 року стало відомо, що модний Дім Mugler спільно зі шведським масмаркет-ритейлером H&М готує колаборацію, що спонукало мільйони шанувальників розмірковувати над тим, що вийде в результаті співпраці. Боді з лайкри — звичайно; жакет різкого крою — можливо; архівні перевидання — можна було б сподіватися. Але тепер очікування завершилися, тому що сьогодні H&M і Mugler показали результат своєї співпраці — бренди випустили музичний кліп, який відповідає на всі гострі запитання. У кампейні колаборації з’явилися модель Іман Хамам, співак Arca, діджейка Shygirl, музикантка Eartheater, а також ікони 1980-х і музи Манфреда: Джеррі Гол і Конні Флемінг.

Mugler x H&M
Mugler x H&M

Реклама

Кейсі Кедволладер, який очолює бренд як креативний директор з 2018 року, розробив драматичну колекцію, що наповнює силою, прославляє свободу, самовираження та різноманітність і поєднала приголомшливі нові предмети та фірмові образи Mugler, зокрема кілька архівних ремейків.

Mugler x H&M
Mugler x H&M

Дизайнер розділив колекцію на два сегменти: перший, заснований на точному крої покійного Тьєррі Мюглера, і другий, ближчий до естетики нового покоління — обіймає тіло, романтизує клубну естетику Парижа, поєднує деконструкцію з екстремальними вирізами. Тож у колекцію увійшли як велюрові маленькі чорні сукні, так і характерні боді Mugler зі вставками з тюлю чи лайкри. Вони шиються за принципом культових клаптевих джинсів або приталених комбінезонів, які також зʼявилися у новій колаборації. Доповнює все це чоловіча лінія, створена за ключовими для Кейсі принципами — тут присутні сексуальна плинність, чуттєвість і кокетство.

Mugler x H&M
Mugler x H&M

Mugler x H&M
Mugler x H&M

"Я твердо вирішив, що ця колекція буде справжньою Mugler, — каже Кедволладер. — Деталі та якість кожного виробу мали бути такими, якими ми їх робимо, і я хотів продемонструвати енергію Mugler, яка завжди була спрямована на одяг, що дає особисте звільнення. У Mugler ви можете бути різними версіями себе".

Колаборація Mugler H&M буде доступна в усьому світі в окремих магазинах і на сайті hm.com з 11 травня 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.