До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній бриз: нова трикотажна колекція O.TAJE

Український бренд O.TAJE представив новий літній дроп, який дістав назву Summer Simplicity. Поєднавши в собі прості зрозумілі силуети й акцентні патріотичні відтінки, він став уособленням стійких ідеалів, чесності та внутрішньої гармонії.

У основі дропу — принцип less is more, який набув особливої актуальності в умовах нової реальності. Головний меседж полягає в тому, що для комфорту й гармонії, як виявилося, потрібно набагато менше, ніж ми звикли споживати. Моделі вийшли досить самодостатніми, але водночас базовими, що дає змогу легко інтегрувати їх у повсякденний гардероб та міксувати між собою.

Реклама

Фокус нового дропу зміщено на кольори, що увиразнюють його — ніжний блакитний, глибокий синій та сміливий жовтий. У головних відтінках цього сезону представлені фактурні топи, штани широкого крою та спідниці. O.TAJE і далі тримає вдалий баланс між базою та трендами, тому до дропу також увійшли модерні сукні з акцентними елементами та боді на ґудзиках.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.