До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літні канікули: Sleeper презентує колекцію для літнього дозвілля

Український бренд Sleeper, піжами та літні сукні якого обожнюють дівчата зі всього світу, представляє нову літню колекцію. Натхненням для неї слугували прості та зрозумілі кожній людині атрибути літа – сонце і пляжний відпочинок

Цього сезону бренд подбав про всі елементи гардероба для літнього дозвілля. У лінійці представлений костюм для відпочинку "Atlanta" з рукавами-буфами, натхнений однойменною та найвідомішою сукнею бренду, комбінезон зі штанами кльош "Baccara", який навіть через 20 років матиме класний вигляд на світлинах, та сукня "Picnic" у пасторальній естетиці. Лінійка також поповнилася балетками Мері Джейн з великим бантом і купальниками, у яких можна як плавати, так і прогулюватися містом, комбінуючи їх із шортами або денімом.

Реклама

Колекція присвячена неспішному, довгому та безтурботному літу. Ідеальному часу для того, щоб насолоджуватися життям, собою та своїми улюбленими заняттями. Барвиста лінійка наповнена відтінками й принтами – від фуксії і салатового до квітчастих візерунків із зображенням соняшників і фіалок. Вироби виготовлені з невагомої повітропроникної тканини – натурального льону. Усі речі створено з думкою про їхню позачасовість, щоб носили їх не лише цього літа, а й багато років опісля.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.