До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легенди осені: колекція іконічних пальт Max Mara

Пальто Max Mara вже давно стало загальним ім’ям – символом позачасової елегантності й класики, яка ніколи не підведе. У розпал осіннього сезону італійський бренд влаштував рекламну кампанію, в якій показав культові версії того самого пальта. Представляти знакові пальта марка довірила не менш відомим моделям – Малгосія Бела, Анок Яй, Сора Чой і Квін Мора приміряли розкішні образи, які говорять самі за себе.

Нагадаємо, що ставку на пальто засновник Max Mara, Акілле Марамотті, зробив уже в першій колекції (1951 рік), до якої ввійшли два пальта й один костюм. Скопійовані вони були з паризьких моделей, але коштували набагато дешевше. Марамотті ніколи не називав себе дизайнером, а лише уважно дивився навсібіч і пропонував жінкам те, чого вони потребували. А потрібен був їм у післявоєнній Італії практичний та елегантний одяг. У пальті Max Mara вони знайшли класичний жіночний силует, м’які лінії і якість, адже пальто на один сезон тоді не купував ніхто.

Реклама

Через 70 років бренд залишився відданим цим принципам, а популярність їхнього пальта лише підтверджує правильність вибраного шляху.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.