До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Intermezzo: нова колекція українського бренду Overthesea

Відчуття спокою та гармонії стали основним джерелом натхнення нової колекції Overthesea. Реліз з назвою Intermezzo замислювався брендом як ідеальна капсула для ментального ретриту, сповільнення та переосмислення пріоритетів навіть тоді, коли в календарі не заплановано жодної подорожі. Головним літературним референсом стала новела Михайла Коцюбинського "Інтермеццо", у якій письменник порушував питання ментального здоров’я та емоційної рівноваги.

Реклама

До колекції увійшли легкі сукні та комплекти з натуральних матеріалів — бавовни та віскози. Комфорт був пріоритетом номер один для майстрів бренду, тому крій виробів затверджувався з огляду на те, аби речі не відчувалися на тілі. Зручності образам надають деталі: приховані кишені, драпіровки та волани, тонкі зав’язки та шнурівки топів та суконь, а також обробка у формі наївних зубчатих країв.

Знаковий принт колекції — рідкісна квітка едельвейсу, яка росте виключно на важкодоступних схилах гір і вважається символом любові та щастя. Ксенія Крамаренко, дизайнерка бренду, коментує: "Мені хотілося відтворити у колекції квітковий килим українських Карпат як символ внутрішнього спокою та зв’язку з природою у ці складні часи. Саме природа може бути джерелом натхнення та енергії, нагадуючи нам про зв’язок із чимось більшим, ніж ми самі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.