До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Феномен жіночності: нова колекція українського бренду Overthesea

Український бренд Overthesea представив нову осінньо-зимову колекцію, що дістала назву Phenomenon. Корсети, сукні з вирізами та кроп-топи — головні елементи цього релізу, що його бренд як завжди присвячує подорожам.

Особливістю віскози, єдиної тканини колекції, є її незвичайний відблиск на сонці. Саме це стало референсом назви Phenomenon та своєрідною метафорою, адже ім’я релізу також перегукується з його провідним меседжем. Дослідження феномену нових форм жіночності, що зазнала трансформацій за останні десятиліття, стало головною ідеєю для Overthesea. Приталені силуети, оголені плечі, високі розрізи та корсетні елементи є інструментами розширення класичного розуміння сексуальності в одязі.

Реклама

"У новій колекції ми хотіли переосмислити стиль жінки, надихаючись трендами моди 1990-х. У певному розумінні це є відсиланням до „модної" емансипації, адже саме на початку нового століття представники альтернативної моди дедалі частіше почали звертатися до гармонійної сексуальності та транслювати це у своїх колекціях", — коментує нову колекцію дизайнерка бренду Ксенія Крамаренко.

Вирізи, що делікатно оголюють шкіру, тканина, яка ніби обвиває тіло, блискучі текстури й свобода вибору щодо того, який вигляд може мати жінка, надихнули креативну команду бренду на роздуми про нову жіночність.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.