До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Федерація високої моди підтримала Україну

Війна в Україні почалася 24 лютого, у розпал Тижня моди в Мілані. Попри події, які вразили ввесь світ та викликали хвилю антивоєнних протестів у всьому світі, дизайнери та бренди в Італії фактично ніяк не відреагували на російську агресію та критичний стан, в якому опинився український народ. Чи не єдиний дизайнер, який підтримав Україну в ці складні часи — Джорджіо Армані, який провів своє шоу в повній тиші на знак солідарності з українським народом.

З 28 лютого по 8 березня триватиме Тиждень моди в Парижі, який закриє місяць показів колекцій сезону осінь-зима 2022/2023. Напередодні перших шоу президент Федерації високої моди (Fédération de la Haute Couture et de la Mode) Ральф Толедано підтримав Україну у своєму зверненні.

Реклама
Ральф ТоледаноРальф Толедано

"В той час, як велика модна родина збиралася на Тиждень моди в Парижі, війна жорстоко вдарила по Європі та завдала українському народові страху й потрясіння. Можливість творчо самовиражатися ґрунтується тільки на принципах свободи. Мода також завжди сприяла індивідуальній і колективній емансипації та самовираженню в нашому суспільстві. З огляду на нинішній контекст, Fédération de la Haute Couture et de la Mode заохочує вас переживати шоу найближчих днів з певною врочистістю та рефлексією цих темних часів", — сказав Ральф Толедано.

Чи підтримають Україну й український народ французькі модні Доми та дизайнери — дізнаємося найближчим часом.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.