До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські музиканти розповідають про війну з Росією в Apple Music та Spotify

Міністерство цифрової трансформації України разом з українськими артистами та музичним виданням СЛУХ звернулися за підтримкою до Apple Music та Spotify під час війни з Росією.

Українські артисти хочуть змінити обкладинки своїх альбомів і пісень, щоб донести правдиву інформацію про війну в Україні не лише до всього світу, а й до російських слухачів. На зображення синьо-жовтого прапора України помістили напис українською та англійською мовами, який говорить: "Поки ти слухаєш цей трек, українські мирні жителі помирають від бомбардувань Російської Федерації. Зупини це!".

Реклама

Музиканти підписали колективний лист-звернення, в якому йдеться:

"Ми звертаємося до керівників Apple Music та Spotify.
24 лютого Російська Федерація напала на Україну. Страждають мирні мешканці, знищуються мирні житла, лікарні та дитячі будинки.
У російського народу немає доступу до правдивої інформації. Пропаганда держави-агресора виявилася настільки сильною, що звичайні жителі Росії досі не вірять або відмовляються вірити в те, що відбувається.
Ми, українські артисти, хочемо змінити обкладинки своїх альбомів, треків, аби донести цю інформацію до своїх слухачів з Росії та всього світу.
Але це зараз неможливо, тому що стримінгові платформи дотримуються позиції "поза політикою" та не пропускають нашу ініціативу. Музика більше не може бути поза політикою.
Ми об’єдналися за ініціативи музичного медіа СЛУХ і Мінцифри, звертаємося до директорів стримінгових сервісів. Світ, у якому музика — поза політикою, уже завершився. Будь ласка, дозвольте розказати правду і зупинити кровопролиття".

Фото: @slukh.mediaФото: @slukh.media

В публікації видання СЛУХ демонструється, що звернення до Apple Music та Spotify підписали DakhaBrakha, Іван Дорн, ONUKA, MONATIK, alyona alyona та багато інших артистів.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.