До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цьогорічний Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi відбудеться у травні

Цьогорічна модна подія Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi пройде з 4 до 8 травня у Factory Tbilisi, участь у якій візьмуть представники нового покоління дизайнерів, стилістів, виконавців і художників.

Lado Bokuchava
Lado Bokuchava

Реклама

Під час тижня моди дизайнери представлять свої осінньо-зимові колекції у Factory Tbilisi або в історичних місцях грузинської столиці на власний вибір. Під час 15-го сезону Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi гості також зможуть взяти участь у тижневому святкуванні, до якого належать конференції, виставки та панельні дискусії з акцентом на грузинській та міжнародній інноваційній моді та артсцені.

Materiel
Materiel

У рамках Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi також відбудеться міжнародне змагання дизайнерів BeNext. BeNext — це престижний конкурс дизайну, який проводиться з 2010 року. Його мета — забезпечити підтримку, визнання, працевлаштування та стажування для молодих талантів з усього світу. Учасники матимуть можливість представити свої роботи журі, до складу якого входять відомі експерти моди та мистецтва.

George Keburia
George Keburia

Переможець конкурсу отримає привілейовану підтримку від провідних світових домів моди для розвитку свого бренду та виділення в індустрії моди. Премія охоплює стипендії, програми наставництва, фінансову підтримку, PR-підтримку та стажування. Цього року участь у конкурсі візьмуть 19 відібраних дизайнерів з Грузії та Казахстану.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.