До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час кохати: капсульна колекція L'eskizzo

Найромантичніша дата року припадає на найхолодніший та найтемніший місяць. Лукбук нової колекції L'eskizzo присвячений пробудженню любові навіть у найстрашнішій реальності та святкуванню її як найбільшої рушійної сили. На кожному з кадрів кампейну, знятому Денисом Манохою, "розпускається" дедалі більше і більше фантазійних квітів, а зв'язок між реальністю та фантазією розмивається.

Реклама

Образи колекції Timetolove — це романтична уніформа для будь-якої особливої події лютого. Незалежно від того, чим займається дівчина, яка носить бренд — керує офісом, займається волонтерством чи веде подкаст — їй теж іноді потрібне нагадування про те, що треба приділити час собі та особистому. Кольорову гаму колекції складає яскравий рожевий відтінок, доповнений лише приглушеним кольором айворі.

Деякі пропорції навмисно нестандартні: костюм зі спідницею кольору фуксії має яскраво підкреслену лінію плечей, що часто зустрічається в чоловічому одязі. Проте акценти на талії та рукавах-кейпах роблять його універсальним для носіння. Ідеальне побачення неможливе також без сукні з відвертими бра-деталями, яка є маніфестом любові до себе. Сукню легко стилізувати разом з пальто із зухвалим леопардовим принтом у відтінках рожевого, який пасує справді сміливим жінкам. Єдиний аксесуар колекції — атласний комірець у кольорі фуксії з шифоновою краваткою, що трансформує офісну класику в лук для вечірки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.