До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Choice: найкрасивіші прикраси до Дня всіх закоханих

Найромантичніший сезон року в самому розпалі. Незалежно від того, плануєте ви провести Валентинів день із коханою людиною, зустрітися з друзями або насолодитися усамітненням, вам точно піднесе настрій красивий і романтичний образ, який, звісно, варто доповнити ошатними ювелірними виробами. Разом із Pandora vogue.ua відібрав найкрасивіші прикраси сезону, які зігріють серце та допоможуть висловити почуття без слів.

Реклама

Тендітні каблучки — головний фокус колекції, присвяченої Дню святого Валентина. Ці маленькі, але водночас дуже важливі деталі просто необхідні для завершення образу, адже вони задають потрібний настрій. Серед наших фаворитів — мінімалістична модель зі срібла, доповнена кубічним цирконієм та емаллю, потрійна стрічкова каблучка з паве, варіант "Ряд сердець" та делікатна каблучка з написом Love, а також більш помітні прикраси з покриттям 14-каратним золотом.

<b>Pandora сережки кольє</b>

Особливу увагу варто звернути на браслети та намистини, за допомогою яких можна персоналізувати прикрасу. Конверт із любовною запискою чи серце зі стрілою Амура, тенісний браслет, модель із магнітною застібкою чи варіант з ланцюжками — незалежно від вибору, ці ювелірні творіння розкажуть про почуття краще за будь-які слова. "Останні пару років ми говорили про жести кохання. У 2022-му ми презентували прикраси у формі замка з ключем, що символізували жест обіцянки. У 2023 році створили серію дизайнів, які фіксують жест двох рук, що торкаються, утворюючи форму серця. Цього року ідея полягає в прихованому посланні, а саме — жесті написання любовної записки, що говорить про щось дуже таємне, інтимне, особисте", — прокоментували Філіппо Фікареллі та Франческо Терцо, старші віцепрезиденти та креативні директори Pandora.

<b>Pandora каблучки</b>

Сережки та намиста — справжні помічники в обрамленні будь-якого образу. Найкращим подарунком для себе чи коханої людини стане делікатне намисто Love, доповнене блискучим цирконієм. Буква "o" у слові "любов" має форму серця для грайливого акценту, що робить прикрасу ідеальною в поєднанні з іншими романтичними ювелірними виробами. Серед сережок нашими улюбленцями стали обʼємні серця, стримані напівкільця та сережки-пусети з квітковими мотивами і барвистими каменями.

<b>Pandora браслети</b>

Знайти ідеальний подарунок для неї, нього або себе коханої можна на офіційному сайті Pandora, адже таємничі моменти якнайкраще передадуть саме ювелірні вироби.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.