До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Високі рукавички — найелегантніший тренд цієї весни

Рукавички заведено вважати аксесуаром для холодної погоди, забуваючи про те, що цей елегантний і жіночний аксесуар вміє творити справжню магію, миттєво перетворюючи будь-яке вбрання на більш особливе, вишуканіше. Цього сезону весна-літо 2023 високі рукавички нарешті закріпилися в колекціях дизайнерів як важливий елемент вечірніх чи навіть денних образів. Vogue.ua зібрав найкращі з них та показав, як їх носити у новому сезоні.

Chanel
Chanel

Реклама

Завдяки серіалам "Бріджертони" та "Позолочене століття" знову відродився інтерес до гламуру та елегантності епохи Регентства. Так, високі рукавички, як головний стилістичний елемент того часу, з'явилися на подіумах в різних інтерпретаціях — від мереживних варіантів до рукавичок з деніму. Так, Bottega Veneta доповнили сукню з ефектними квітковими бутонами такими самими рукавичками, AZ Factory показали, як вписати оперні рукавички в міський образ, що складається з джинсів і костюмного жилета, Chanel поєднували білі аксесуари з бантами зі шкіряним костюмом в гороховий принт, а Victoria Beckham доповнили елегантну сукню зі складками високими рукавичками з делікатного мережива.

AZ Factory
AZ Factory

Christian Dior
Christian Dior

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Adeam
Adeam

Ми бачили оперні рукавички із чорної сітки чи ажурного мережива, які є класикою вечірнього дрескоду, а також безліч інших варіантів. Наприклад, блискучі рукавички, прикрашені кристалами, з'явилася у Fe Noel, аксесуари з розкішного жаккарда у Simone Rocha, рукавички з анімалістичним принтом у Gucci, шкіряна ітерація у Alexander McQueen, а лаконічна трикотажна версія у Givenchy.

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Fe Noel
Fe Noel

Givenchy
Givenchy

Gucci
Gucci

Valentino
Valentino

Et Ochs
Et Ochs

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Simone Rocha
Simone Rocha

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.