До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тенісний браслет — головний ювелірний тренд 2024 року

У 1978 році талановита тенісистка Кріс Еверт брала участь у турнірі US Open. На зап'ясті в неї був діамантовий браслет, який вона впустила під час поєдинку. Отже, довелося призупинити змагання, щоб спортсменка могла відшукати свою коштовність на корті. Так традиційна діамантова доріжка, колись відома як "вічний браслет", була перейменована на "тенісний браслет".

Попри те, що протягом багатьох років ця прикраса була "зарезервована" виключно для особливих випадків, цього року коштовність втрачає свій гламурний відтінок і стає предметом, який варто носити щодня. Переглянутий відомими ювелірами та дизайнерами, цей позачасовий і стриманий браслет без зусиль покращує будь-який образ.

Реклама

Тенісний браслет — обов’язкова прикраса в гардеробі моделі Софії Річі, відомої своїм шиком і мінімалістичним стилем. Вона носить його з жакетом яскравого кольору, костюмом від Destree (її улюбленого французького бренду) або в більш повсякденних образах. За словами Річі, є багато різних способів зробити цей чудовий браслет власним маркером стилю.

Так само думає і Гейлі Бібер, яка теж не може натішитися тенісним браслетом. Це для неї незамінний предмет, щоб, наприклад, сублімувати маленьку чорну сукню з належним ступенем витонченості й елегантності.

Йойо Цао, сінгапурська інфлюєнсерка та streetstyle-зірка, яка швидко зробила собі ім’я у світі моди, також робить ставку на тенісний браслет, який вона носить разом із іншими улюбленими прикрасами, як-от браслети-кафи, масивні кольє та ансамблі каблучок.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.