До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка-голуб — найодіозніший аксесуар цього сезону

Британський дизайнер Джонатан Андерсон не боїться розширювати модні кордони, зокрема, незвичними аксесуарами. Тому, не дивно, що дивна сумка-клатч Pigeon викликала резонанс у суспільстві.

Сара Джесіка Паркер у другому сезоні серіалу
Сара Джесіка Паркер у другому сезоні серіалу "І просто так..."

Реклама

JW Anderson створив сумку за допомогою машини для 3D-друку, яка відтворила голуба в натуральну величину з усіма його рожево-блакитними відтінками та найдрібнішими деталями, як-от маленькі ніжки, дзьоб та очі. Цей аксесуар настільки реалістичний, що, напевно, приверне увагу до будь-кого, хто триматиме його в руках, — принаймні, доки ви не підіймете праве крило голуба, відкриваючи прихований внутрішній відсік, де можна зберігати різні дрібні речі.

Джонатан Андерсон представив цю сумку як частину чоловічої колекції JW Anderson осінь-зима 2022/2023. "Мені хотілося, щоб у колекції був елемент чогось безглуздого, — розповідає він. — Мода дозволяє нам втекти від реальності. Крім того, голуби за своєю суттю настільки негламурні, що смішно перетворювати їх на функціональний предмет, як-от клатч, який зазвичай сприймається як досить гламурний".

JW Anderson Menswear осінь-зима 2022/2023
JW Anderson Menswear осінь-зима 2022/2023

Аби отримати цю кітчеву сумку Pigeon від JW Anderson у свою колекцію, вам доведеться віддати всього 890 доларів США.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.