До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сережки XXL — головні прикраси цього сезону

Аксесуари здатні покращити будь-який образ, але якщо деякі й виділяються серед інших цього сезону, то це сережки розміру XXL. Ключ до створення гарного стилю криється в деталях: від найпрестижніших краваток до вірусних білих шкарпеток, які підкорили вуличну моду, від тонкі ременів до рукавичок. Але якщо є один елемент, який виділявся над іншими, то це сережки, і вони зробили це через свій розмір. Пішли в минуле мінімалізм і простота цього сезону сережки мають бути великими.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Реклама

Гасло "менше — це більше" поступається місцем "що більше, то краще". Максималізм завойовує сферу аксесуарів у найоригінальніший спосіб, граючи як з перебільшеними розмірами, так і з екстравагантністю дизайну, який охоплює все від різноманітних дорогоцінних каменів до найменш очікуваних асиметрій.

Y/Project
Y/Project

Y/Project
Y/Project

Серед трендів сезону осінь-зима 2023/2024 виділяються пропозиції від Y/Project, які роблять ставку на гіперреалізм і покладаються на руки та різні позиції пальців. Schiaparelli знову заграють із сюрреалізмом, характерним для бренду, і включають його в традиційні форми людського тіла, не забуваючи про більш абстрактні дизайни.

Schiaparelli
Schiaparelli

Schiaparelli
Schiaparelli

Характерні прикраси від Ferragamo — це чіткі, прості великі форми в золоті, які можна поєднувати з монохромним одягом. Moschino ж, зі свого боку, також кинули виклик мінімалізму своїми простими фігурами, але з дотиком фантазії італійського Дому, додавши форму серця до своєї колекції.

Ferragamo
Ferragamo

Ferragamo
Ferragamo

Крім того, що сережки у формі кільця є одними з основ ювелірної скриньки кожного поціновувача, вони були переосмислені різними брендами класу люкс, кожен з яких має свою власну ДНК. У колекції Bottega Veneta сережки-кільця гігантські завширшки. Valentino роблять вибір у бік ансамблів з кількох сережок, а Alexander McQueen, як і Valentino, обирають різну ширину, щоб створювати максималістські комбінації, які ідеально підносять класичний комплект білої сорочки та чорної краватки.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Valentino
Valentino

Серед гігантських дизайнів сережок великих брендів також присутня природа. Bottega Veneta представляють максіверсію краплеподібних сережок, відомих як "бульбашки", які так часто можна побачити цього сезону і чия популярність вже була передбачена раніше. Незважаючи на те, що спочатку вони були запропоновані Ельзою Перетті для однієї зі своїх колекцій для Tiffany & Co, популярність "бульбашок" зараз досягла свого піку завдяки таким знаменитостям, як Розі Гантінгтон-Вайтлі, Кендалл Дженнер, К'яра Ферраньї та Гейлі Бібер.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.