До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сережки-кафи — улюблені прикраси модниць цього сезону

Сережки-кафи знову на підйомі. Від найпрестижніших подій до соціальних мереж — цю ефектну прикрасу використовують усі знаменитості та модниці, від Софії Річі до Ріанни.

Так, Софія Річі цього сезону обирає шикарні та стримані силуети, що відповідають тенденції "тихої розкоші", яка надихає наразі багатьох. Ця нова естетика також впливає і на її вибір прикрас. Модель тяжіє до елегантних виробів, як-от каф від Anita Ko з білого золота.

Реклама

Південноафриканська акторка, відома широкому загалу з кінця 1990-х років, виконує ролі сильних, складних і багатогранних жінок. Шарліз Терон вражає неперевершеною харизмою та стилем, які вона демонструє і на великому екрані, і на червоних доріжках. Вона вкотре довела це під час своєї появи в Нью-Йорку. На урочистому відкритті бутика Breitling Шарліз Терон зʼявилася в образі Givenchy, верх якого був усипаний перлами. Муза Dior доповнила його деякими коштовностями, зокрема годинником і блакитною сережкою-кафом.

Шарліз Терон
Шарліз Терон

Єва Лонгорія поєднує каф з парою сережок, щоб підкреслити структурований монохромний силует. Зі свого боку, Нікола Пельц-Бекгем доповнила кафом чорний total look від Tom Ford. І недарма! Ця прикраса ідеально підходить для того, щоб швидко й ефектно урізноманітнити вбрання.

Утім, саме Ріанна започаткувала тренд у жовтні 2022 року. На прем’єрі нової "Чорної пантери" співачка та її партнер A$AP Rocky несподівано повернулися на червону доріжку. З цієї нагоди Ріанна обрала одяг, розроблений Ріком Овенсом для його колекції осінь-зима 2022/2023, — шкіряну сукню, яку вона доповнила парою оперних рукавичок і ювелірними прикрасами розміру XXL.

Ріанна
Ріанна

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.