КУПИТИ КВИТКИ

Рукавички – головний аксесуар цієї осені

Після останнього Тижня моди можна не сумніватися, що рукавички стануть ідеальним доповненням до будь-якого образу цього осінньо-зимового сезону. Від класичних моделей та оперних рукавичок, до пар у наймодніших відтінках сезону та доповнених декором – Vogue.ua зібрав найкрасивіші рукавички сезону осінь-зима 2024/2025.

Mugler
Mugler

Реклама.

У колекції Louis Vuitton осінь-зима 2024/2025 з'явилися оригінальні рукавички, прикрашені пір'ям. У Balenciaga та Lacoste вони нагадували оперний стиль. Довгі рукавички пастельних відтінків також з'явилися в пропозицїї Chanel. Масивні шкіряні рукавички для елегантних образів створили Zuhair Murad, а Marc Jacobs, які люблять грати з умовностями, представили рукавички, що нагадують пари з гуми для прибирання. Зі свого боку, Mugler зробили ставку на короткі та довгі рукавички бордового кольору.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Marc Jacobs
Marc Jacobs

Однак жодні рукавички не викликали такого фурору, як моделі з показу Miu Miu сезону осінь-зима 2024/2025. У новій колекції Міучча Прада представила великі варіанти, натхненні робочими рукавичками. Бренд зримував ці аксесуари як з елегантними вечірніми сукнями, так і зі спідницями кльош, сорочками та мотоциклетними черевиками, а також замшевими жакетами та джинсовими комплектами.

Бекстейдж показу Miu Miu
Бекстейдж показу Miu Miu

За матеріалами Vogue.pl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.