До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прикраси "бульбашки" — головний ювелірний тренд сезону

Хоча в моді зараз панує мінімалізм з усіма привілеями "тихої розкоші", перелік головних ювелірних тенденцій демонструє протилежний погляд на цю естетику. Монолітні браслети, великі перли та, звісно, ефектні прикраси "бульбашки": помітні кольє, сережки та кафи прикрашали модні покази сезону весна-літо 2024.

Courrèges
Courrèges

Реклама

BottegaVeneta, Courrèges, Alaïa і навіть SaintLaurent стали головними ватажками цього масштабного руху з "бульбашками" з чистого срібла. Сережки, підвіси та браслети-кафи, здавалося, були надуті гелієм. Ці масивні аксесуари доповнювали сукні, джемпери та класичні костюми на подіумах та швидко переконали світ моди у своїй універсальності з першої своєї появи.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Alaïa
Alaïa

Оскільки ці прикраси дійсно вражають, їх достатньо, щоб підкреслити весь образ. Гейлі Бібер, Емілі Ратаковскі, ДуаЛіпа та сестри Дженнер, серед інших, взяли на озброєння ці ювелірні скарби. Також радимо надихнутися виробами з закругленими лініями, як у Ельзи Госк і Камілли Шар’єр, та підвісами, що допоможуть прикрасити повсякденний образ, як у Леї Сфез і Розі Гантінгтон-Вайтлі.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.